Ikea

Idag var vi på ikea och A6. Det blev inget spec. på ikea. På A6 köpte jag mörkblåa kortbyxor och runda bruna typ 70-tals solglasögon. Lite fina faktiskt..
Nu kollar jag på ett sex and the city avsnitt och sen ska jag nog gå ut en runda även om det inte är såå lockande i denna snön..Vilket dåligt inlägg detta blev.

Bäst

Bäst när Björn hoppar och viftar med händerna (:
bu

Idag åkte jag och momma till mormor och morfar. Jag hade inte så mycket annat att göra så det kunde ju vara trevligt. Vi fikade på semlor. Fast jag åt en biskvi för semlor är fasen inget att hänga i granen för mig. Och sen brownie med mjölkchoklad och whisky sås till!

Sen var morfar så snäll och gav mig en portfölj. jag blev glad!


Fantastiskt söt

 


Snö

Rubber Boll


Rörigt

Allt är rörigt nu. Vi ska nämligen sova över med klassen imon kväll och jag har ingenting färdigt. Jag vet inte vad jag ska ha med mig eller hur jag ska få dit det och flera saker till. Men på något sätt löser det sig hoppas jag. För när jag inte har koll på såna saker blir jag bara arg och stressig och kan inte koncentrera mig på något annat. Ha.Ha.

Förresten, jag sitter på pappas dator nu. Då hittade jag denna fina bild. Från 2006 eller något


Och den här. 2006 också skulle jag kunna tro. Fin :)
hahaha

Internet

Mitt internet funkar inte så jag sitter på Viktors dator ibland. Jag är i alla fall sjuk. Eller jag var sjuk. Nu får jag mest bara gå och snyta mig 100 gånger i timmen men annars mår jag rätt bra.

Törstig


Portföljer

Jag vill ha en portfölj som helst inte kostar över 1000. Men jag hittar ingen. Hjälp mig.

 

Blodpudding

Kom hem från kyrkan för ett litet tag sedan och nu ska jag äta blodpudding och kolla på tv. Och det är bra att den här söndan snart är över för jag skulle läsa i kyrkan idag och nu är det gjort! gött är det :)


Kanin

Igår var jag hos Linea och kollade på film.


Hoppas att jag bara härmade en kanin där 

Nje.

Idag var jag sjuk så stannade hemma från skolan. Jag har kollat på one tree hill och ätit semla.


Rumphakan där


Tisdagsfilmmys

I skolan idag labbade vi lite i kemin. Bara lite. Vi la i en kopparbit i saltpetersyra. Det är kul med sånt.
Och efter skolan följde jag med Linea hem för vi skulle se det sista av män som hatar kvinnor. När vi hade kollat färdigt såg vi flickan som lekte med elden. Den var bra. Lisbeths pappa var äcklig och dum..


RSS 2.0