Wide eyes

Idag är jag ledig, hurra! Har sovit i över tolv timmar och varit ute och gått med Balder.
Nu lyssnar jag på local natives och ska snart koka tortellini. Skön dag minst sagt.


Gammal bild från Mallorca förra året

Tisdag

- Misslyckad flambering
- Kläder
- orientering
- Kakmaskin

Det var några av alla miljarder nyckelord av vad som hände förra veckan!
Den här veckan har börjat med att vi har svarat på frågor om allt möjligt inom mat för att Jonas var tvungen att stanna hemma, tråkigt. Var med Simon och Jessi på donken och åt glass me pommes idag, mycket trevligt (:
Annars händer det inte mycket, har spring i benen och segt internet i alla fall, så därför orkar jag bara ladda upp en bild på Balder som låg på mitt rum en gång (han är annars bara en nedervåning hund) och jag blev så chockad när jag kom in på rummet och han bara låg där, haha gulle :)


Söndag

Sitter motvilligt på JB datorn och arbetar på en rapport som ska redovisas på onsdag. Fast det är rätt mys ändå att läsa om kockar och lyssna på Kings of leon.


Här är förresten min mamma och min morbror. Söta :)


Don't say no no no no no, just say yeah yeah yeah yeah yeahNu har jag kommit hem till en trevlig vattenläcka i köket! Väldigt roligt.....blä.
Idag har vi i alla fall lagat mat. Fläskkotlett med tournerad potatis, skysås, rårörda lingon och nybakat bröd + sallad. Väldigt mums blev det. Sen fick vi våra skor också så nu kan vi inte halka längre :). Golvet är nämligen halt som smör. Efter skolan gick jag, Simon och Jessi på stan och sen gick vi 2 själva (Simon) till katedral av knappt någon anledning alls. Det var en....rolig upplevelse haha.


<3


Tycker min pyjamas tröja är rätt passande och fin! Jag kan fortfarande inte fatta att Stefan Liv är död.
Och idag är det 11 september, Usch...

Electropop
Lite nya kläder, mums

Idag är det Fredag!

Stockholm

I helgen var jag i Stockholm. Vi åkte på fredagkvällen och kom fram runt midnatt. Åkte lite snabbt med tunnelbanan och checkade in på bästa hotellet som vi har bott på sen vi var små oooch somnade.

På lördagen åt vi god god god god frukost och tog tunnelbanan till stadion och hämtade nummerlapp till tjejmilen och sen runt klockan 12 åkte vi ut till gärdet där jag skulle springa.
Jäkel vad mycket folk det var! 30 000 tjajor, tanter och damer på ett och samma ställe.
I alla fall så var det en sån fin och rolig upplevelse att få springa runt djurgården och jag vill göra om det nu typ :)
Och på kvällen gick vi överallt, gamla stan (där vi även åt entrecote med klyftpotatis och kryddsmör, gott!), stureplan, kungsträdgården och sådant. Ville aldrig hem!! Den dagen gick jag (och sprang) ca 40 000 steg.  

I söndags åkte vi hem och jag var deppig. Ungefär så såg helgen ut, och tyvärr så har jag ingen rolig bild så det får bli ett tråkinlägg.


RSS 2.0