I should....have known better

Jag funderar på att måla om mitt rum lite grann. Jag har jättefula gröna väggar som har en massa fläckar från häftmassa och sånt på sig. Sedan en fondvägg. Sedan vill jag också slänga ut min soffa. Åhh hatar den, den förstör hela mitt rum. Man får ju inte ens plats med att stå nästan. Men jag är så dålig på inredning.
Jag vill ha vita väggar i alla fall. Eller kanske någon ljusbeige och en svart vägg. Det är så svårt!

Idag har jag i alla fall varit i skolan och..ja inte gjort så mycket. Har varit så trött med allt som har med skolan att göra. Lärarna, läxorna, allt tjabb och allt. Hoppas det går bättre efter en veckas påsklov som är om en vecka<3
Om man ska vänta på en buss i tre timmar blir man hungrig. Då kan man köpa pannkaka i paket. Det gjorde linea och jag. Och åhjo, gott var det


Mer Bilder

Igentligen är det onödigt att lägga upp bilder på vad man har köpt men det är kul så. Hej.
En fin liten scarf

Nej nu får det räcka räcka med bilder. Det blev en skinnjacka och en till tröja med men det känns lite onödigt att lägga upp allt.


Picsss(Det gick inte lägga upp mer för det hänger sig bara. Det kommer mer imon kanske)

Lördag

Idag har mamma och jag varit i stan. Det var mysigt. Jag kan berätta dagen såhär: Jag vaknade först av att jag småskrattade. haha. Jag somnade om för klockan var inte så mycket. Sedan vaknade jag igen av tranorna som lät. Trodde först att det kom en orkester utanför. Jag gick ner och åt en ostsmörgås. Sen gick jag upp och bytte om och gjorde mig i ordning. Sedan gick jag en runda i solen(<3) Och ja, sedan åkte vi. Lyssnade på The Beatles i bilen. På stan gick jag mest bara på H&M och accent. Jag köpte en blus och lite jackor. (kan lägga upp bilder sen, modebloggigt vaava) Och sen så tänkte jag köpa en fin kjol men jag vet inte varför jag hängde tillbaka den.. Mamma och jag gick in och fikade på café city, jag åt ett wienerbröd. Sedan åkte vi vidare till maxi och handlade. Nu är vi hemma, jag sitter här och funderar på att gå en mysrunda men det är inte så mys när det är regn..hmm. Dumma regn.

mmmmmmm

Ibland måste man vara lite självisk så..
Några styck vill ha saker:

En stor fluffig väska som rymmer minst tusen saker

Åka till London NU (nu nu nu!)

Och sen skulle jag bli glad om all snö försvann och vattnet blev varmt i sjön. Perfekt! (fast man får ju inte klaga, vädret är perfekt nu också^^)

Ge mig detta nu. Tack :)!


J-A-G Ä-L-S-K-A-R V-Å-R

Idag har det varit svenskaläxa och sen har jag luktat på våren lite.
Sen vill jag göra våfflor eftersom det är våffeldagen och ska kolla på halv 8 hos mig.
<3
Helvetes dagen

En tröttsam dag har det vait idag. Matte, engelska,spanska och svenska. Usch. Och även om det är onsdag och man bara går till 1 är det som att ha 2 dubbla dagar eller något sånt.
Men ikväll är det halv 8 hos mig! Jag missade det som var igår så ska nog kolla på det på datorn snart, fast först ska jag göra so:n som är tills imon.


Moheda

Är hos Linea nu, vi ska se film snart och äta godis! mys :)

slet

Usch vilken jobbig dag det var idag. Vi skulle gå till sågen och kolla så först gick vi upp dit och var där i kanske 1,5 timme, efter det gick vi till skolan för att äta och sen efter att ha varit där nån kvart-20 minuter skulle vi gå upp till vegbyskolan för att ha gympa. Där spelade vi vollyboll och hade slagboll. Efter gympan skulle vi gå hem igen och ha teknik. Alltså fick vi gå fram och tillbaka 4 gånger. Ca 1000 mil.

Halvåttahosmig

Hur kan man ha pasta i en efterrätt?!


All I have to do is dreamBland den bästa låten i världen tycker jag nästan.

Tisdagens

Vilken seg dag det har varit idag. Först engelska och spanska. Igentligen är det ingen mening att jag går på spanskan för jag fattar ändå ingenting! Ingenting. nej. På kemin gjorde vi tvål som mer såg ut som mögel eller damm än tvål. Skålen som vi gjorde det i var smutsig så det var därför. Linea och jag har världens bästa idé till uppfinningarna vi ska göra. ett rör som man trycker ner gullöken i med några slags vassa blad så löken ''hackas''. Då slipper man gråta sen ju :) Snillen javisst.puss.


!

Internet är hur segt som helst nu så ibland kommer jag inte ens in på bilddagboken och bloggen och allt vad det nu är så jag gör kanske inte så många inlägg med bild på några dagar. Det tar för långt tid.

In my life

Idag stannar jag hemma från skolan flr jag har sån huvudvärk. 
Och här kommer 2 bilder från veckan.


En dag var jag ute ocg gick i solen (:
Scones

Har precis tagit ur Sconsen ur ugnen och ska sätta mig och äta det framför Parlamentet som börjar om en halvtimme.


(dålig webcam bild)

Brown Sugar

jäklar vad längesen det var jag gjorde ett inlägg. Jag tycker att jag är så dålig på att skriva. Eller det jag skriver låter alltid så tråkigt och så går det inte bara. Ja nu sitter jag i alla fall och funderar på vilket band eller artist jag ska ha till engelskan. Det kanske blir Buddy Holly eller Rolling stones, men jag vet inte riktigt.


RSS 2.0