F-L

Äntligen kunde jag logga in på min blogg. Har inte kunnat logga in på hela dagen.
Igårkväll var jag hos Linea och kollade på film. Det blev deadline och ungefär halva män som hatar kvinnor. Vi hann inte se mer. Det funkade inte att kolla på lineas dator så vi flyttade ut hela soffan i hallen och kollade på datorn där. Haha. Det var trevligt :)

Idag åkte jag och mamma till stan. Vi skulle ha köpt jeans till mig eftersom jag bara har ett par som jag använder. Och det är jeansleggins också! Men vi hittade inga. Jag hittade i alla fall en stor röd rosett och lite mer.

 


Tant apa

Letar efter en låt med del shannon som jag inte hittar. Eller jag letar efter en GÅR att ladda ner men ingen funkar. På hemkunskapen idag gjorde vi svampstuvning på mackor och sen äppelkräm. Emma gjorde hallonkräm, den var god den.

Igår ritade jag världens fulaste tant. Från början skulle den vara fin men det gick inte så jag gjorde henne ännu fulare och gjorde stora påsar under ögonen och lite vårtor. Den är inte ens värd att se.

Filmkväll

Igårkväll var jag hos linea och kollade på film. Vi såg the hills run red, paranormal activity och skjult som var någon norsk skräckfilm. När vi såg Paranormal activity trodde jag att jag dog, så rädd var jag. Så äckligt var det. När jag kom hem sen vågade jag knappt gå upp. Men det var kul.


The hills run red


Blandat

Innan gjorde jag väldigt goda amerikanska pannkakor. Hur goa som helst, särskilt med sirap och socker.Och för ett litet tag sedan köpte jag denna fina underbara jackan/koftan <3


For the sun

Ush vad skolan var jobbig idag. Jag gillar inte att ha dubbelpass på vegbyskolan näst sista lektionen. När man har fysik sen ligger ju alla döda i klassrummet.


Amanda


Sen kommer det lite bilder!

Ättika

Idag hände det in mycket i skolan. Vi hade hemkunskap, gjorde potatissallad och åt skinka och smakade på våran väldigt lyckade marmelad som vi gjorde förra veckan. Den var fortfarande rinnande.
Och på kemin så testade vi ph på cola, äppel, vatten, tvål och lite mer. Så fick vi lukta på ättika. Inte gott.
Nu ska jag nog kolla på one tree hill eller någon festis film :)


Söndagstråkigt

Idag var det kyrka. Hatar att stiga upp tidigt på helger! Vill inte skriva om kyrkan för det är så tråkigt. Annars idag har jag kollat på one tree hill. Mer kommer jag inte på så jag kan skriva om vad jag gjorde igår. Igår var jag i stan med mamma och pappa. Jag gick runt i nästan alla affärer som finns på stan om och om igen bara för att fördriva tiden. Jag köpte rosettkoftan som är på bilden där nere :) Den var söt tycker jag!

Hanaslöv

Idag var vi i hanasnöv med skolan. Linea, Viola och jag gjorde inte någonting för backen som man vill åka pulka i fick man inte åka pulka i för dom åkte skidor där i stället. Vi satt i värme stugan i stället. Efter hanaslöv så åkte vi till stan. Hittade En sorts jack/kofta och skisspennor. Nu sitter jag och kollar på barnaskrik och jäkelskap.Bejeweled Blitz

Innan kollade jag på antikrundan. Väldigt bra att det har börjat igen. Idag har hunnit med att läsa en amelia, lyssnat igenom låtar, kollat på kvarteret skatan och duschat. Nu sitter mamma och jag och spelar bejeweled blitz. Mamma spelar det spelet på facebook varje dag. Men SÅ kul är det väl inte ? :)Runaround sue

Lyssnar på runaround sue. Den påminner om kap verde lite. Jag saknar kap verde. buhuu. Skolan har varit jobbig. Har gympa på vegby nästsista lektionen så man blir ju väldigt trött. Och fysik sen på det. Nu ska jag sluta klaga :)Nu ska jag se på kvarteret skatan.
Min Onsdag.

Sitter och gör ingenting nu. Men snart ska jag sätta på någon film. Balder och jag gick till Gyslätt innan. Det är några kilometer. Båda la sig på marken så fort vi var hemma (nästan). Ett tecken på att vi var duktiga!


 


dag 2 i skolan

Idag hade vi hemkunskap. Vi gjorde scones och marmelad och sedan te till det. The English teatime hehe.
Det blev gott. Marmeladen blev som soppa fast det var rätt gott ändå även om det bara rann av.

Jag kan inte få nog av våra uterumsfönster just nu. Fint.


I hung my head

Idag började skolan. Inte kul alls. Vi fick nytt shema som var rätt bra i alla fall..
Känner att detta var ett onödigt inlägg. hum hum hum hum.


staden och kvarteret skatan

Är hemma igen efter att mamma och jag var i stan. Vi gick på upptäcksfärd vid samarkand. Jag hittade en fin (igentligen en sådan som alla tycker är fula) polotröja i någons slags mörkgul färg och lite blommiga spännen.

Innan vi åkte till stan var vi ute i skogen och vid sjön. Jag älskar snö, sol och kyla tillsammans!! Det var fint nere vid sjön och det kändes som att man var med i narnia eller något sådant.
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på kvarteret skatan!


Shu bop

Idag klippte jag mig. Det blev mest bara topparna och så tonade jag det ljusbrunt. Det blev rätt bra men jag saknar det blonda (eller ja, gula var det). Efter det åkte vi till mormor och morfar. Morfar blev 73 igår.
Vi fikade på smörgåstårta. .
Nu hinner jag inte skriva för nu är det bröllop och jäkelskap på tv4+.Förresten, idag var det 75 årsedan Elvis Presley föddes :)


Vagel?

Igår när jag vaknade kände jag att det gjorde ont att blinka. Och så såg jag under ögonlocken att det nästan såg ut som ett litet litet getingstick. Och vi tror det är vagel för när vi läste om det i läkarboken så stog det att det är svullet först och sen någon dag efter så blir det till en vagel. Och idag när jag vaknade var mitt öga svullet.
Imon när jag vaknar är det nog en jättestor vagel där. Säkert.

Åter till cold mountain

Igår så jag filmen ''Åter till cold mountain''. Har sätt den en gång innan. Den är så bra.. Men jag gillar inte slutet (kan ju inte berätta vad som händer). I alla fall handlar det om Inman som blir kär i Ada Monroe men han tvingas att delta i det amerikanska inbördeskriget. Han flyr där ifrån och blir jagad av milisen.
Jude Law spelar inman och Nicole Kidman spelar Ada Monroe. Se den se den se den.


Igentligen gillar jag inte den här sortens film men denna är bra.

Sunny afternoon

Idag vaknade jag vid halv 12?! Hur kan detta komma sig? Ändå gick jag och la mig vid fyra tiden..
Igår hade jag rätt trevligt men ändå ingen höjdare. Satt och kollade på ''bröstsim och gubbsjuka'' fram till halv 12 kanske och drack lite cider. Sedan small vi raketer lite efter tolv. Åt god mat.

Idag har jag kollat på film och suttit vid datorn. Riktigt kul tycker jag. Det enda jag kan göra på vardagarna! :)

Kram!


NYTT ÅR

Gott nytt år!


RSS 2.0