mackor,soppa,våfflor och glass

Puuh min mage! Vi har ju fått i oss en del mat idag :). Först 2 goa mackor med skinka och ost, sedan soppa och till fika våfflor med glass. Nu har jag knäppt upp min byxknapp och kan fortfarande knappt gå.

Vi har haft tjejdag idag! En polis tjej och en från um kom och pratade. Det var nice men något dåligt är att jag får ont i magen varje onsdag av någon konstig anledning.


Jag & ikea musen

Nu måste jag plugga So som vi har tills i morgon.

M

Hade bara B-delen på kemiprovet idag som gick på en sekund, matte och sedan So. Väldigt skönt tycker jag, men jag måste måste fråga om matten imorgon. Gillar inte ekvationer.
Juste, kakor har vi fått med oss hem idag som vi ska sälja. Jag har nog ätit upp en halv kolaburk, men gudens vad goda dom var.

(fy vad tråkigt med bildlöst inlägg)


femhundra skjuter upp problemet för ett tag (för stunden)Underbara fredagen ska innehålla våfflor, let's dance och sen godispåsen och en film. Det börjar bli en liten tradition för mig att ha en fete godispåse och ligga i sängen kl halv 10 och se på fina filmer.


onödigt inlägg men jag var tvungenSkitdag men ändå bra dag idag. Har kollat på antikrundan nörd som jag är precis fast jag missade halv 8 hos mig för mamma och jag var och handlade i moheda där dom hade nypremiär och vi stog i kö en över en timme haha.

En del saker han hänt sen jag skrev sist. Vi har fått våra vackra skoltröjor där det står '' om skolan är livet vem fruktar då döden'' och en slags zombie på  . Vädligt kul att nästan hela klassen hade på sig den igår! :)


bjkdm,Undrar om man äntligen kan ta på sig den här skönheten imorgon kanske??? Har tröttnat på att ta på mig en ful vinterjacka.

Lördagskväll

Ikväll blir det häng framför Tvn medans mamma och pappa är på teater, så jag passar Balder. Det är Sherlock Holmes klockan 21.00 där Jude Law är med! Snart är det 101 sätt att åka ur  en gameshow också vilket är väldigt underhållande. Och jag har gjort en morotskaka med glasyr som jag ska äta av. Om nom nom. Gillar helg. Var ute på promenad innan och ville aldrig komma in för det var så underbart ute.


MåndagÄr hundra miljarder gånger gladare än för ett litet tag sedan och det firar jag med att lägga upp en bild på min nya väska!


Lesley Gore - It's my party

Underbaraste


Vi kan le men bara i sekunder, det är ett uttryck för känslor

Här skulle det stå något men allt är helt tomt. 

helg<3

 


I read your letter, the one you left when you broke into my houseEn rätt vanlig onsdag, fast med en liten spelning grej vi kollade på logen. Efter skolan gick jag med emma och linea till ica där jag köpte godis. När jag kom hem åt jag världens godaste grej nästan, blodpudding med lingonsylt.
Och nu är halv 8 och sveriges mästerkock slut och jag ska snart soova. Längtar tills imorgon för då kommer Karla hem :)


Gammal bild från 09 tror jag bestämt (hade inget att göra den stunden)


RSS 2.0