1 advent

Idag är det ju 1:a advent! Jag har inte gjort något speciellt. Innan kollade jag på Eclipse och så har vi varit nere i Moheda på julskyltning. Fast ja, där hände det ju inte så mycket. Jag gick runt lite med linea och hittade glöggställen :) Snart ska jag cykla en runda i stormen..nee jag ska cykla på träningscykeln. Hepp hepp!


BioIkväll var jag på bio och såg Breaking Dawn (brrrrraaa) med Viola och Anna :)

god morgon

Jag brukar stiga upp kl. 6 - 6.30 om vardagarna. Igår vaknade jag och såg på klockan på väggen att den var 1, men jag trodde ändå att klockan var över den tiden jag brukar stiga upp såg jag sprang upp och klädde på mig. Och efter ungefär 10 min så kom jag på att klockan bara var ett...trög! Jag fattar nog ingenting när jag sover.

Likadant var det idag, steg upp klockan 20 över 5 och trodde att klockan var 20 över 6. Men det märkte jag inte förrän jag var nere och åt frukost..så nu sitter jag här och har inget att göra :)
Jag och findus nu


Frisk som en nötkärna

Äntligen är den här dagen över. I alla fall skönt att skolan är över för idag, det är den längsta och mest intensiva dagen. Fast det brukar gå bra i alla fall.
Jag försöker komma på något vettigt att skriva men kommer inte på något.
Var väldigt duktig både i förrgår och igår då jag cyklade på tränings cykeln och sprang 7 km (antecknar). Jerryberry skulle ge mig MVG om han bara visste ehheh.

Ikväll ser jag i alla fall fram emot bonde söker fru, berg flyttar in och GLÖGG. Snart är det ju första advent! Väldigt mysigt, nu fattas bara snön!Hoppas den har kommit när vi åker till Linköping nästnästa helg och hälsar på Karla över helgen!


Bild från Linköping i augusti eller september

Hurtig

I skolan gick vi till Hälsostudion och tränade igen. Så himla kul är det! Sprang på löpbandet, tränade mycket armar, mage och ben. Jag vill ha muskelarmar!
Slutade klockan 10, köpte banan i stället för godis, gick på stan (bussen gick inte förrän 11.20)
med Jessi och reklamerade ett par byxor och köpte ett par andra jag har kollat på, och SEN åkte jag hem och åt blodpudding.
Nu lyssnar jag på mys Madrugada och håller på med service och bemötande läxa/prov. Väldigt hurtig dag alltså.


Helg

Min helg har varit väldigt rolig! I Fredags kollade jag bara på Idol, och igår såg jag paranormal activity 1 och 2 med Linea och Regina. Vi var lite nostalgiska och gick ner till gården på kära moheda skolan. Lite saknar man ju det ändå.
Idag var jag, mamma och Viktor hos mormor och morfar och åt. Och så har vi ju firat pappa lite med :)


choklaaaaad


dun dun dun dunMitt rum! Dock är det som alltid, rummet mycket mysigare och finare i verkligheten. Ååhhh gillar tavlan/affischen så mycket. 30-tal och gjort av hårt tyg, eller vad man säger.

I wish

Hej! Min fina text om mitt höstlov försvann, så nu lägger jag bara in en låt frånbabyshambles medans jag pluggar. Fastnar ju bara här annars!


Gladaste låten!

RSS 2.0