fryser

Sitter i sängen med strumpor leggins, tröja, kofta, täcke, överkast och luva på mej. Det är så kallt! Åkte hem från skolan med för jag mår inte riktigt bra. Jag vill inte bli sjuk..vi gjorde kemiprov idag iaf. Hoppas jag klarar det annars kommer jag tappa all lust till att plugga till prov.


 kakor som jag bakade till Linea igår


Room

I helgen gjorde vi om mitt rum såhär :


från ett mörkt rum med fula gröna väggar till ljust och vitt. nice! Fast det är inte färdigt än. Matta och stringhylla och lite sånt fattas


All the day & all of the night


Idol

Kollar på idol och har precis ätit blåbärspaj. Olle har gått vidaree!

Spruta

Idag tog jag spruta mot hepatit A. Och armen värker än. Ont ont ont.

Samarkand och regn

I lördags åkte jag och Linea upp till samarkand. Egentligen skulle vi gå ner till stan senare men det slutade att regna så då är det inte så kul att gå. Vi gick i alla fall på maxi 2 rundor och lindex, hm och dom många gånger.
Och på kvällen sov jag över hos henne och då blev det massa godis och chips med filmer.


Linea köpte solglasögon förresten. Det kan ju alltid behövas.vi kom fram till att Linea är en dinosaurie här :)Sen på morgonen så vaknade jag i soffan med vanliga kläder på. Vi somnade visst till en hippiefilm. Då satte jag på avatar och när det var en halvtimme kvar så vaknade Linea. Och när filomen var slut åt vi frukost och linea öppnade paket för hon fyller år idag! Men fick tidiga paket. Sen gick vi ut och gick och sen kollade vi på ännu mer film.

Grattis Linea!!

Blodpudding

Innan gjorde jag blodpudding + rest av fläskpannkaka. Blodpudding ser så jääääkla grisigt ut men förutom pasta carbonara och pasta med musslor och tomatsås så är detta nog bland det gjodaste man kan äta. Eller i alla fall hemma.


fint

Har precis ätit fläskpannkaka. Hade ont i magen nu på eftermiddan i skolan för att jag var så hungrig. Jaag gillar
det intee. Sen är det inget mer. Förutom att jag längtar till helgen.
Och att jag har köpt fina saker i helgen.


comhemOnsdag

Kom hem efter att ha åkt ca en timme med buss hem. Det brukar bara ta en halvtimme fast idag var vi väl tusen pers som skulle till olika ställen och jag är den som hoppar av sist. Tyckte lite synd om busschauffören.
Det känns rätt gött att har gjort läxorna och om några timmar är det halv 8 hos mig och idol. Fast först ska jag gå en runda.

Lite fula ensambilder på mig i skolan. När man har tråkigt


Halv 8<3

Är inte på så bra humör idag. Fast jag får skylla lite på mohedaskolan.  Jag har precis rensat ut lite grejer från rummet och om 5 min är det säsongstart av halv 8 hos mig!! Hurra hurraaa!
Because the world is round

Har gråtit över matten idag. Det går inte. Hur gör man?

RSS 2.0