En gammal paradis plåtburk

Var hos farmor och kikade på fina saker i hennes finrum. Hittade en röd gammal sammetslampa som farfar hade köpt till julafton för 50 årsedan, och jag fick den av henne! Fast jag tog inte hem den ännu. Och så fick jag en fin gammal marabou plåtburk som var oval. Nu står den i min stringhylla.Happyland

Ännu en finfin dag! Vi var bara 14 styck i klassen och resten var sjuka. Sista lektionen hade alla hemkunskap och där bakade vi bullar, se där!
Något mer som är bra är att Halv 8 hos mig sänds i Växjö i början på mars! Det ska bli kul, särskilt om de pratar lika mycket småländska som några gjorde på ett youtube-klipp idag på SOn mohaha.
''Helvete! En redi gris!..''


Hepphepp!


Idag har det varit en sådan bra dag! Vi skulle träffa 6orna och spela lite spel vilket kanske inte var så kul. Efter det var det bara biologin kvar och sen slutade vi. Så vi slutade klockan 11. Jag och Linea åkte till stan med hennes mamma och när vi kom hem skulle jag efter en stund till ica för att träffa mamma och nu sitter jag här.

Så jag ska nog duscha nu och sen kolla på världens bästa halv 8 hos mig och sen sveriges mästerkock!


Fripp


Töntbild

Igentligen ville jag allt annat än till skolan idag men det gick bra faktiskt. Inte något speciellt som var jobbigt.
Imorgon blir det tjej dag för killarna är borta nästan hela dagen.

Saker som har hänt dom senaste dagarna är nog att jag har klippt lugg, Karla är inte hemma längre och skolan har varit hemsk på grund av en del saker. Alltså en positiv sak, luggen. Jag är rätt nöjd faktiskt. Det brukar jag inte vara precis efter att jag har varit hos frisselisören.


Söte

Den här dagen började uurdåligt men tillslut blev den rätt bra. Nu har jag bara glömt att göra engelska läxan och måste sova nu så jag får väl göra den imorgon innan vi har syslöjd. Och imorgon ska jag klippa mig med efter skolan. Behövligt :) 


Findus är så söt på den här bilden. Han bara satt där framför mig så jag var tvungen att ta fram kameran.
Bilden är gammal så mitt rum är inte så stökigt som det ser ut där... :)

I am the walrus


Min rosa valross gjord i paint. Ungefär den ska jag göra på bilden, hoppas bara den blir finare än den här haha.
Annars hände inte så mycket i skolan. Hade rolig styrketräning på gympan och loj spanska lektion.

Men på hemvägen så skulle jag prata med busschauffören och gick upp i falsett (haha) när jag skulle börja prata. Och bussen var nästan helt tyst också. Och när han släppte av mig så sa han att han lika gärna kunde köra ända fram till min dörr för att vara snäll, och när jag hade gått ur bussen så går jag direkt ner till ''snickarboden'' för att hämta nycklar i stället för att gå till dörren. Ifall någon ville veta.

15Om någon kollar på Top model 15 och har sett Liz så måste man väl ändå hålla med om att hon är lite bra?


Lite kul att prata om Top model kanske. Haha.

zombie

Brukar man bli trött efter att man har åkt skridskor? det blev jag. Eller nu blev jag det, när jag kom hem. Men jag ska inte sova. Icke. Jag ska se 2½ men om det nu går och sen göra scones! Hurra så gott!

Juste, jag vill ha fredag och helg nu!


Ögonfransar

Finfina lösögonfransar jag fick av min syster :)

dundundun oh oh oh


Frrrrrriday!

Här sitter jag och lyssnar på Katy Perry och fryser lite. Oh älskar fredag! Mamma och jag ska till lammhult och hämta filmer från ginza snart. Och ett knippe godis ska det med bli. Så gulligt och gott. I helgen har jag ingen aning om vad som händer men kanske att det blir en tvåmanna fest med Linea imorgon och sen kommer Karla hem på söndag :)


Lite blandat från mobilen

Nu ska jag duscha och sen se på halv 8 hos mig. Idag har jag haft en otursdag. Kringeldegen som jag gjorde blev för hård och så råkade jag trycka in världens vassaste kniv i min tumme när jag skulle ta bort blodpuddingen från kniven.


Innan bio!Officiell handikapptoa bild


Fin busshållsplats på morgonen


omklädningsrum

Hejsan

Jag längtar inte för mycket till skolan på tisdag men det kanske ska gå ändå. Saknar lite att ha för mycket att göra men det kommer jag nog inte säga om en eller 2 veckor.
Idag har jag inte gjort någonting mer än att varit ute och gått på isbanan utan skridskor typ..hatar väder.
Balder fick träffa Brolle så dom fick busa, nosa, hoppa.
Nu var det inte så mycket mer. Jo jag drömde att Tim Burton hade dött och det var ju inte allt för kul att höra.


Hattlampor


Ett sånt där måste ha!


Mums

Idag kommer Linea hit! :)//babyface


CupcakeFin liten burk som fanns på city gross!
Idag händer inte så mycket mer än att vi ska till mormor och morfar och fira morfar lite för att han fyller år.
Jag har börjat kolla på film varje kväll innan jag går och lägger mig så ikväll ska jag fortsätta kolla på pirates 3.

Harry potter & så

Igår åkte Linea och jag till Växjö och gick på bio. Det blev Harry potter och dödsrelikerna del 1. Jag vill se del 2 nu! Och jag kan ändå inte så mycket om Harry potter.


En annan sak är att jag måste färga mitt hår och klippa det. Det ser ut som skabb. Och vad jag än gör så ska jag inte färga det rött. Man kan ju inte duscha på 4-5 dagar om man vill att färgen ska hålla ett tag och det är lite synd.

Första inlägget

Nytt år! Det känns lite bra faktiskt. Det trodde jag inte. Blir alltid lite ledsen den 31:a december för jag vill inte att December ska ta slut.
Men jag tror det här året kommer bli bra och mitt nyårslöfte är att fortsätta bra med skolan som den här terminen och kanske snäppet bättre till och med. Jag får hoppas att det blir så också *high five!*RSS 2.0