100630

Sista dagen i juni nu. Gosssh.. har inte gjort något annat än att sommarjobba heller nästan. Men imon så är det sista dagen. Längtaaar. På fredag hoppas jag på att träffa Linea en sista gång innan vi åker till London! Det är ju snart för bövelen. hehe. Om 5 dagar. (!)(haha, märkte att jag har den här tröjan på alla bilderna,nice kanske)

Tjoflöjt

Jag vill bada nu! Borde inte sitta här inne men ändå gör jag det.

Linea, bada på fredag eller lördag i lammhult? Då blir det play that funky music!


(älskar den här låten..hah)


Och idag var mamma och jag i stan uppe på samarkand. Jag hittade den blåa rätt höga bikiniunderdelen med vitarosa prickar på för halva priset. Sen köpte mamma 2 solhattar till oss. Mums, dom var fina. Och lite underkläder och ett par skor. En liten klack och snörning. Mamma tyckte dom såg ut som tant skor. Jag höll inte med. Och sen en barbapapa nyckelring ur en automat.(':

Glad midsommar

 


Rastlös

Idag var jag rastlös på sommarjobbet.


Så jag försökte nudda näsan med tungan ett slag.


Och väntade på kaffet och pillade på naglarna.


Och dukade.


Bio och den stora staden

Linea och jag såg ju sex and the city 2 igår. Och om man ska gå på bio så ska man gå på den.. jätte bra!
Och innan bion som var klockan 6 någon gång gick vi på stan. Rea är ju bra ibland och jag hittade 2 grejser. Ett par shorts som går midjan med knappar och en skjortkofta. Wiee. 
Efter bion gick vi till mcdonalds och åt pommes och gick på hemmakväll och köpte energidryck och sen bussen hem kl 10. Sen har vi kollat på lejonkungen 3 också som är jättenice. 

musikFint.

Sista skoldag

Sista dagen i skolan idag. huh.. Imon blir det avslutning i hembygsdparken sen ingen mer skola!

Och efter det blir det sex and the city 2 med linea i stan!


Tjoz


Fotbollsdag

Idag var det fotbollsdag. Uschuschusch vad jag hatar det :(. Sen gör jag ju ingen nytta när jag bara står och andra blir irriterade när man inte ens försöker ta bollen. Men haha :).

Och liseberg var kul! Förutom att det regnade hela tiden. Så det var jobbigt på hemvägen när man skulle försöka sova i en obekväm buss i 3 timmar med dyngsura kläder.fniss

Imon ska vi bli glada 5-åringar som springer över hela Liseberg och åker varendaste karusell ;)

Särskilt Spin rock. Och bergsbanan. Och kolleradon.


dunno

Det är en och en halv vecka kvar tills ingen mer skola på ett par månader. Hur konstigt som helst.
Och på fredag åker vi Linea och jag till Liseberg. Hur nice som helst det med.

Nu sitter jag och lyssnar på TKU. Ha ha. Imon blir det fotboll i skolan. kuuuuuuuul. Bajs.


En bild som jag tycker är fin.

tjotjo

Idag efter skolan låg Linea och jag i gräset utanför skolan och läste biologi nån timme innan vi tog bussen in till stan. Jag trodde jag skulle svettas ihjäl i min jeans medan alla andra hade kortbyxor eller något på sig. Men fint väder har det blivit i alla fall!
Och ibland tror jag det är något fel på mig, jag blir deppig vid den här tiden när solen kommer. Det är ju nu man ska vara glad men jag tror jag blir gladare där vid december-februari. Kanske vår/sommar deppig I stället för Höst/vinterdeppig.

RSS 2.0