bababamam

Har inte haft någon lust att röra vid datorn den senaste tiden, men nu så. Kan berätta lite om den senaste veckans händelser. Helgen spenderade vi på Öland och på måndagen åkte vi till Göteborg med klassen. Väldigt härligt dag med mat på hard rock café, affärer och fint sällskap.
I onsdags dansade vi bugg i Gemla och nu igår fyllde jag år.


En smygis bild från Öland. Överallt är det vitt vitt!


KlubblandHåkan är hett just nu!

Happy birthday sweet sixteen

16!


Onsdag

Min dator har vqrit avstängd mågra dagar. Men det behövdes.
I helgen var vi i alla fall på norra öland och invigde sommarstugan. Mycket mysigt och fint.
Och så var det ju Göteborg i måndags och fy vad kul de var! Universeum och stan. Fast nu har jag tyvärr blivit sjuk. Men det gör inte så mycket. Ikväll ska vi dansa i Gemlis med nior.Känslig

Jag blir så glad när man har 2 fina föräldrar som säger att jag är bra ändå och att det inte gör något när matten går dåligt. Och att ens pappa pussar en på näsan när man är ledsen över de förbannade matteproven fastän man är 16 år.

I helgen

Var Karla hemma :) Annars gjorde jag inte så mycket (6 st tallrikar från östregård obs obs).
Idag är det måndag. Underbara måndag med dans i skolan och en unge i minuten om 20 min.Wreckin' Bar The vaccines


Lörre

Helg!

SötHär är jag typ en kvart innan jag skulle åka och klippa mig. Med ögonbrynsfärg i som tillslut blev grå och alldeles ful. Som tur var kunde sandra ta bort det mesta, haha. Nu är jag i alla fall blond i håret!

It's gettin' late but I don't mind


 
Den här dagen har typ flygit iväg! Herregud, jag har inte gjort någonting knappt. Imorgon måste jag skriva på min fördjupning i andra världskriget! Det är dumt att man har så långt tid på sig att göra den för..den blir ju liksom aldrig gjord då :)

Musslor

Musslor och spaghetti med vitvinssås

Cupcakes

Ja, det här får bli lite av mina bilder till bildarbetet! Cupcakes är inte världens godaste tycker jag. Men de är i alla fall fina att ta kort på. Nu ska jag göra musslor och spaghetti också.
Sen ska jag bara lägga mig ner och kolla på film och äta GODIS.
Ne

Det är inte klokt vad en människa kan förstöra en annan.


Det är kö från gatan upp till hallen
Jag beställde filmer som kom idag!


We don't celebrate sundays

 
(Jag har ätit blåbärspaj, så nu är jag lite blå)

Valborg firades tyvärr inte någonting eftersom det regnade, så jag och Linea kollade på tv och film hela kvällen. Men det var trevligt det också! Vi var i stan på dagen och blev lite paffa när Minnah och Jay stod lägst bort i grand samarkand på en scen och sjöng! Det var väldigt trevligt och det kändes rätt bra när man provade kläder inne på carlings och Jay provade kläder bara ett provrum emellan. Haha :)

Nu är det humorgalan!

sommarstuga!


RSS 2.0