Helg, bullar och Ebba grön

Helgen började med att jag, Viola, Linea och Tova-li åkte in till stan. Det var trevlans. Sen fick Linea och jag för oss att tälta i hennes trädgård så det gjorde vi. Dagen efter kollade jag lite när pappa körde bröllop och i söndags blev det nya converse i det nya shoppingcentret i Växjö + bullbakning med mamma! Så nu äter jag bullar medans det ösregnar ute. Och det är mysigt.Härligt.

Höst.

Jag älskar höst! Ska skaffa mig många polotröjor och halsdukar detta året. Och Baskrar.Tog de här bilderna nyss

Torsdag= dödsdag

Har kommit fram till att vårt schema är dåligt. Fast vi har ju inte ens gått en vecka än och varit på klappudden 2 dagar så man vet ju inte men det ser ut att vara dåligt. Fuu. Imon börjar vi klockan halv 10..så då får jag väl roa mej i korridoren på något sätt. Fast sen klockan halv 10 börjar vi syslöjden. Den ska bli rätt nice.

Sen efter skolan ska Linea, Viola och jag in till stan. Och det är fint det.

Har inte sagt något om mohedadagarna. Linea och jag var där på dagen, träffade lite folk, gick hem och kollade en film, gick ner igen. Pratade med människor. Vi åkte en karusell. Så kollade vi på charlotte Perelli en minut eller så..och så gick vi hem igen och ner igen. haha. ja sen gick vi och la oss klockan 2 ungefär. Det var en fin lördag :)


Guess things happen that way

Första dagen i skolan idag. Jag gillade det inte alls. Och imorgon ska vi till klappudden och sova över! Jag måste bli lite bättre på att vara social. Hej då


0

Idag som nästan alla andra dagar den här veckan och förra veckan också har jag stigit upp och ätit frukost och kollat på tv samtidigt, dammsugit, varit ute med balder m.m. Ganska tråkigt. Men lite har jag ju gjort i alla fall. Och nu ska jag se one tree hill eller kankse läsa och sen sova för jag vill ha frukost. Frukost är bäst. Bääst.


Böcker

Igår åkte jag till Linea och sov över där tills idag. Vi kollade på newmoon och åt glass. Och newmoon var ju sådär. På kvällen var vi ute och gick. Idag åt vi pannkakor med sirap till frukost. Mhh. Och gick ner till ica och biblioteket. Jag lånade 3 böcker.


Äkta vara. Har velat köpa den hemlige kocken hur länge som helst men jag tror den här är nyare.
Sen lånade jag jenny och underbar och älskad av alla med jonas gardell och christina haag.

Snigel

Inga kalledagar för mej iår. Men det är kanske lika bra det, och kanske inte.


(Satt i fem minuter utan att komma på nåt annat att skriva så det blev bara detta he)


Nylonstrumpa


RSS 2.0